Aanmelden CPO Spierdijk

/Aanmelden CPO Spierdijk
Aanmelden CPO Spierdijk 2017-11-11T16:13:33+00:00

Lid worden van de vereniging CPO Spierdijk betekent dat je een van de woningen kunt kopen die we als CPO vereniging realiseren in Spierdijk.

Per besluit van 14 december 2016 heeft het College van burgemeester en wethouders besloten medewerking te verlenen dat de Vereniging CPO-Spierdijk 40 tot 80 woningen wenst te realiseren door middel van Collectieve Zelfbouw (CPO) op een van de mogelijke locaties ter plaatse van de sportvelden St George dan wel de locatie ten zuidoosten van de Spierdijkerweg (achter de bowling z.g. ”Spierland”).

Die woningen kunnen dus gesitueerd zijn op de locatie ”sportvelden” dan wel op de locatie achter de bowling ”Spierland”.

Voor beide locaties komen alleen leden van de CPO-Vereniging Spierdijk in aanmerking voor het kopen van een woning.

Om lid te kunnen worden van de vereniging, dien je te voldoen aan de lidmaatschapsvoorwaarden die het CPO bestuur heeft opgesteld.

Wanneer je je via het korte formulier hiernaast aanmeldt voor het lidmaatschap, ontvang je van ons een inschrijfformulier en de statuten/voorwaarden voor lidmaatschap.

Wanneer je het inschrijfformulier invult en retourneert naar de secretaris van het CPO bestuur, beoordelen wij je aanmelding. Bij een positieve beoordeling ontvang je een lidmaatschapsbewijs. Bij een afwijzing ontvang je een schriftelijk bericht met de reden van afwijzing.

Je wordt pas officieel lid als je aan alle voorwaarden van de statuten voldoet en ontvangt daarvan een schriftelijke, ondertekende bevestiging van het bestuur.

Voor vragen mag je natuurlijk ook altijd mailen of bellen.