Aanmelden CPO Spierdijk

/Aanmelden CPO Spierdijk
Aanmelden CPO Spierdijk 2018-11-24T22:57:24+00:00

Lid worden van de vereniging CPO Spierdijk betekent dat je een van gegadigden bent om een woning te kopen in het nieuw te ontwikkelen plan in Spierdijk.

Per besluit van 14 december 2016 heeft het College van burgemeester en wethouders besloten medewerking te verlenen dat de Vereniging CPO-Spierdijk 40 tot 80 woningen wenst te realiseren door middel van Collectieve Zelfbouw (CPO) op de locatie ten zuidoosten van de Spierdijkerweg (achter de bowling z.g. ”Spierland”).

Om lid te kunnen worden van de vereniging, dien je te voldoen aan de lidmaatschapsvoorwaarden die het CPO bestuur heeft opgesteld.

Wanneer je je via het korte formulier hiernaast laat weten dat je lid wilt worden van de CPO Spierdijk, ontvang je van ons een officieel aanmeldformulier en de statuten/voorwaarden voor lidmaatschap.

Wanneer je het inschrijfformulier invult en retourneert naar de secretaris van het CPO bestuur, beoordelen wij je aanmelding. Bij een positieve beoordeling ontvang je een lidmaatschapsbewijs. Bij een afwijzing ontvang je een schriftelijk bericht met de reden van afwijzing.

Je wordt pas officieel lid als je aan alle voorwaarden van de statuten voldoet en ontvangt daarvan een schriftelijke, ondertekende bevestiging van het bestuur.

Voor vragen mag je natuurlijk ook altijd mailen of bellen.